Viime perjantaina olimme ystäviemme Jullen ja Tomin kanssa grillaamassa. Kendo oli mukana, mutta Kenraali Nedi jäi vartioimaan tukikohtaa. Ilta sujui rattoisasti ja Kendokin sai maistaa vähän makkaraa, minkä lisäksi poika nakersi myös männynkävyn.

Oikein hyvin on taas kaikki sujunut. Kendo oppii ja hoksaa todella nopeasti. Ystävääni Ainoa Kendo kylläkin kiusasi hampaillaan, ja vieraiden ihmisten kanssa käyttäytymistä pitää vielä treenata. Kendo on sen verran rohkea, että vaatii hieman kovempaa kuria. Eilen imuroin ensimmäistä kertaa niin, että Kendo oli sisällä, ja hän vain päätti asettua makuulle hurisevan imurin kylkeä vasten! Koska koirapoika oli tiellä, päätin imuroida tarmokkaasti sen hännänkin alta, jotta se siirtyisi, mutta jätkä ei kyllä eväänsä väräyttänyt.

---

Last Friday we were at a barbeque with our friends Julle and Tomi. Kendo came with us, while General Nedi stayed at homing guarding the base. We had a nice time and Kendo got to taste some sausage too, and he also ate a pine cone...

Everything has gone very well. Kendo learns things quickly. My friend Aino didn't get as nice treatment as others for unknown  reasons: Kendo kept on trying to rip her clothes! So, still have to practise behaving with guests. Kendo is such a brave and confident boy that he needs strict handling. Yesterday I vacuumed the house so that Kendo was inside, for the first time. He just layed down and leaned on the noisy machine! Because he was in the way, I tried to push him further by vacuuming under his tail but this lil' fella didn't even blink his eye.

 

575225.jpg 

Kendo: Smells delicious!

575223.jpg

Kendo: Tomi's beer is quite interesting too...

575227.jpg

Kendo: Yes yes! I'm down, give it to me already!