Kendo oli tänään ensimmäistä kertaa yksin kotona. Vain puolitoistatuntia, mutta eihän sitä pystynyt sille selittämään, joten kauhea itku tuli heti. Ei auttanut - äiti lähti. Kun tulin takaisin, itku oli lakannut ja poika oli olohuoneessa. Suurempia tuhoja ei ollut tapahtunut, mutta jalkalamppu ja kynttelikkö näyttävät Kendon mielestä paremmalta lattialla. Nedin olin jättänyt oven taakse makuuhuoneeseen ja vielä tuolin oven eteen... no, tuoli oli siirretty ja ovi auki. Nedi sentään omalla paikallaan. Kendo oli myös päättänyt, ettei Nedi mitään palkintoja tarvi kun ei silläkään ole, joten yksi ruusuke oli otettu ja jyrsitty. Odotin, että koko kerrostalo voisi olla maantasalla ja ilmiliekeissä, joten hienosti meni ja kerta huutokin oli lakannut niin kaikki hyvin.

Koirapuistossa tutustuttiin viiteen koiraan. Kendo sai semmoisetkin leikkimään, jotka eivät kuulemma pidä pennuista eivätkä koskaa leiki. Se meni kaikkien luo hirmuisen rohkeana ja hyppeli ja puri varovasti niskasta ja juoksi karkuun, ja sai jokaisen mukaan. Omistajat taas puhuivat kaikki Kendosta! Kuinka rohkea ja iso se on pennuksi, kuinka iloinen ja kaunis! Meillä oli kyllä mukavaa, jospa illalla muistaisi kamerankin ottaa mukaan.

---

Today I left Kendo home alone for the first time. He started to cry immediately, but I went to school for 1 and a half hours. When I returned he had stopped howling and I found him in the livingroom. I was expecting to find the whole building crashed down and in flames but nah, he had only pushed a lamp and some candles down, removed the chair from in front of the bedroom door (I left Nedi in there) and opened the door. But Nedi was still at his own spot on the table. Kendo had also decided that Nedi needs no prizes, so he had chewed one of his rosettes. So, everything was ok.

In the dog park there were 5 other dogs today. Kendo played with everyone! There were owners that said their dogs don't like puppies and never play, so they were all amazed how Kendo got everyone in a playful mood. And they all talked about Kendo and asked a million questions. Oh, how he's brave and big for his age, oh how beautiful, how cute and joyful.... We had such a good time, hopefully I remember to take a camera with me in the evening.

Here's an old shot of Nedi and one of Kendo on Sunday.

539608.jpg

539607.jpg